vineri, 5 martie 2010

Recunoşti sau nu melodia? (126)

Această întrebare valorează 1 punct!
Este nevoie de numele artistului/formaţiei, de numele melodiei interpretate, de numele albumului din care face parte piesa şi de anul lansării lui pentru a obţine punctul!
Pentru a trimite răspunsul tău, dă click aici!
HINT1: MELODIA A FOST LANSATĂ ÎN ANII '80.
HINT2: MELODIA ESTE CÂNTATĂ DE O CÂNTĂREAŢĂ AMERICANĂ TRECUTĂ BINE DE PRIMA TINEREŢE.
RĂSPUNS CORECT1: TINA TURNER - "I DON'T WANNA LOSE YOU", "FOREIGN AFFAIR", 1989.
RĂSPUNS CORECT2: TINA TURNER - "PRIVATE DANCER", "PRIVATE DANCER", 1984.
Atât Gaby, cât şi Sorina sunt câştigătorii acestei runde! Aţi câştigat fiecare câte 1 punct!

6 comentarii:

Lory spunea...

Tu faci misto de noi, nu-i asa? Am ascultat melodia de mi s-a acrit si, in afara de un oftat mai mult sau mai putin feminin, restul este interpretare orchestrala 100%.

Gaby spunea...

Tina Turner - I DON'T WANNA LOSE YOU. Albume: Foreign Affair (89), Simply The Best (91), All The Best (04)

Lory spunea...

TINA TURNER: "I DON'T WANNA LOSE YOU". Piesa a fost lansata in 1989 pe albumul Foreign Affair dar apare si pe alte albume: Simply The Best (1991), All The Best (2004).In sfarsit am reusit si eu sa ascult melodia....dar cred ca iar am pierdut startul la raspunsuri.

Anonim spunea...

Tina Turner, Private dancer, Private Dancer,1984

Lory spunea...

Eu sunt dezamagita de felul in care se desfasoara concursul in ultimul timp. La inceput, ritmul era mult mai alert si intrebarile din domenii mult mai variate. Din 9 februarie, toate intrebarile, cu exceptia uneia, au fost din muzica. Cand am descoperit concursul tau, asteptam cu mare nerabdare intrebarile tale, pe care le consideram "portia de cultura" intr-un ocean de incultura. Cel mai fascinant era faptul ca trebuia sa muncesc, sa caut, sa ma documentez, cu alte cuvinte, sa-mi imbogatesc cunostitele. Din pacate, se vede ca te-ai plictisit si, cu mare regret in suflet, te anunt ca ma bate gandul sa ma retreag din acest concurs. Hotararea definitiva o voi lua in urma reactiei tale la randurile mele.

Lory spunea...

Hai ca poti...Nu te lasa...Stiu ca poti...Mai ai un pic, doar 2 zile si stabilesti un nou record...De la o intrebare la 2 zile, ajungi la o intrebare la 2 saptamani...Se poate si la 2 luni...Sunt profund dezamagita...La fel si prietenii mei: Kamelia, George, Sorin, Nelutu, Claudiu, Petre.