sâmbătă, 17 aprilie 2010

Recunoşti sau nu cascada? (138)

Această întrebare valorează 3 puncte!
Este nevoie de numele cascadei din imagine, de ţara în care se află şi de înălţimea de la care se produce căderea de apă pentru a obţine punctele puse în joc!
Pentru a trimite răspunsul tău, dă click aici!
RĂSPUNS CORECT: CASCADA OUZOUD, MAROC, 110 M.
Parsifal a dat cel mai rapid răspuns corect! Cele 3 puncte intră în contul tău!

6 comentarii:

Parsifal spunea...

Ouzoud Falls, Morocco, 110 m

Anonim spunea...

Ouzoud Waterfalls (in franceza Cascades d'Ouzoud), Maroc, 110 m

Alexa spunea...

Cascada Ouzoud (in franceza: Cascades d'Ouzoud) - Maroc, 110 m inaltime

Lory spunea...

Din nou esti subiectiv si nu procedezi corect. Eu nu am auzit de tara "Morocco". Asa cum ai precizat la RASPUNS CORECT, punctele ar fi trebuit sa mearga la Alexa deoarece raspunsul tau este identic cu al ei.

Lory spunea...

De ce nu-mi publici comentariul si nu faci rectificarea punctajului?

cata spunea...

Tocmai a trecut mai mult de o luna de cand concursul e in standby/ pe piua (mai pe romaneste :P ) Eu banuiesc cam care ar fi motivele pt care se intampla acest lucru si pot spune ca inteleg, mai ales ca am trecut si eu printr un bac, printr o admitere. Totusi, mi s ar fi parut corect din partea ta sa i anunti oficial pe concurentii si prietenii acestui blog ca iei o pauza pana la data de ... cand vei fi un om liber :p si ca suspenzi concursul. E doar o parere spusa cu drag, de care poti sau nu sa tii cont, dar eu consider ca mai bine mai tarziu decat niciodata. Multi pupici si succes in tot ceea ce ti propui. PS: de abia astept sa te bat la un tenis :P