sâmbătă, 15 ianuarie 2011

Recunoşti sau nu personalitatea? (140)

Această întrebare valorează 3 puncte!
Este nevoie de numele personalităţii din imagine şi de ţara sa de origine pentru a obţine punctele puse în joc!
Pentru a trimite răspunsul tău, dă click aici!
HINT1: PERSONALITATEA DE MAI JOS ESTE DIN LUMEA SPORTULUI.
HINT2: A PRACTICAT UN SPORT PE DOUĂ ROŢI PÂNĂ ÎN ANUL 2007.
RĂSPUNS CORECT: JAN ULLRICH, GERMANIA.
Bibicu a dat răspunsul corect şi complet în cel mai scurt timp! Punctele merg spre tine, felicitări!

10 comentarii:

Lory spunea...

M-ai umplut de respect cu indiciul asta - nu mi-as fi dat seama nici in 1000 de ani, mai ales ca nu e nici in top 10 sportivi ai lumii din 2010 sau in top 10 cei mai bine platiti sportivi. Sunt curioasa daca in urma acestui minunat indiciu isi va da seama cineva cine este individul. In caz contrar, astept cu nerabdare urmatorul hint!

Alexa spunea...

Jan Ullrich (n. 2 decembrie 1973 în Rostock) este un fost ciclist german. Jan este, pânâ în prezent, singurul ciclist german care a câștigat Turul Franței (1997).

Alexa spunea...

Jan Ullrich (n. 2 decembrie 1973 în Rostock) este un fost ciclist german. Jan este, pânâ în prezent, singurul ciclist german care a câștigat Turul Franței (1997).

Bibicu spunea...

JAN ULLRICH, ciclist, Germania

Claudiu spunea...

Jan Ullrich, ciclist, Germania. Este in top 10 al celor mai buni ciclisti din toate timpurile, unde ocupa locul 10.

Alexa spunea...

La poza postata de tine apare numele JAN ULRICH, dar pe wikipedia datele se refera la JAN ULLRICH din fosta RDG. Eu cred ca este vorba de aceeasi persona.

Alexa spunea...

Nu imi este clar de ce nu este bun raspunsul meu. Pentru ca am spus ca este un fost ciclist german sau pentru ca am dat prea multe amanunte. Chiar nu se intelege tara din raspunsul meu? Te rog sa-mi explici.

Bogdan Fălcescu spunea...

@Alexa: Ştii din "etapele" anterioare că ţin mult la rigurozitatea răspunsurilor. Am cerut ţara, respectiv Germania, iar tu ai dat ca răspuns naţionalitatea, respectiv german.

Claudiu spunea...

Ce mai faci? Nu s-a terminat sesiunea? Eu sunt in vacanta si neuronii mei se plictisesc. Hai, mai pune si tu o intrebare, sa ne dezmortim neuronii dupa atata toceala...

Lory spunea...

Ce faci mai Bogdane? Iar ne-ai lasat cu ochii in soare? Ne-ai zgandarit cu reinceperea concursului, ai vazut ca sunt destui amatori si, acum, ce faci? Am avut destula rabdare o luna si jumatate, dar gata, apuca-te de treaba, ca ma lasa nervii....