duminică, 27 martie 2011

Recunoști sau nu orașul? (143)

Această întrebare valorează 3 puncte!
Este nevoie de numele orașului din imagine, de populația sa și de țara în care se află pentru a vă asigura cele 3 puncte!
BONUS: cel sau cea care dă răspunsul corect și complet până la ora 22, are dreptul să aleagă categoria din care va proveni următoarea întrebare (personalitate, țară, drapel, vedetă TV, edificiu, formație, cascadă etc.).
Pentru a trimite răspunsul tău, dă click aici!
HINT1: Este un oraș relativ recent, întemeiat dupa 1900.
RĂSPUNS CORECT: CANBERRA, 351.868 de locuitori, Australia.
cata răspunde din nou corect în cel mai scurt timp! Bravo, punctele merg la tine în cont!

4 comentarii:

Alexa spunea...

Brasília, capitala Braziliei, este singurul oraș-capitală din întreaga lume construit în întregime în secolul XX și clasificat de UNESCO ca Patrimoniu Cultural al Umanității. Brasília are actualmente aproximativ 2,21 milioane de locuitori.

Bibicu spunea...

Recunosc cinstit ca nu am recunoscut imaginea postata de tine. Mi s-au aburit ochelarii de atata cautat si degeaba...dar, mergand pe logica, raspunsul meu este: Brasilia, capitala Braziliei, 2,21 milioane locuitori, deoarece este singura capitala construita in secolul 20.

cata spunea...

Canberra, Australia, 351868 locuitori (la 30 iunie 2009); raspunsul vine inainte de ora 22, dar in alta zi :P asa ca totusi iti sugerez un domeniu - drapel :D

Gaby spunea...

Canberra, capitala Australiei, are o populație de peste 340.000 de locuitori.