duminică, 6 martie 2011

Recunoști sau nu personalitatea? (141)

Această întrebare valorează 3 puncte!
Este nevoie de numele personalității din imagine, de anul nașterii sale și de țara sa de origine pentru a câștiga punctele puse în joc!
Pentru a trimite răspunsul tău, dă click aici!
HINT1: PERSONALITATEA DIN IMAGINE ESTE DIN LUMEA FILMULUI.
RĂSPUNS CORECT: CRISTI PUIU, 1967, ROMÂNIA.
Alexa a dat răspunsul corect și complet în cel mai scurt timp! Felicitări!
Îmi cer scuze tuturor celor 28 de votanți și tuturor participanților pentru faptul că nu am postat mai rapid răspunsurile. Am fost plecat și am avut o acută lipsă de timp liber. Răspund astfel și comentariului prin care Elena îmi atrăgea atenția asupra acestui fapt.

7 comentarii:

Lory spunea...

S-au terminat picturile, edificiile, orasele, cascadele, drapelele, formatiile etc, de ne asasinezi cu "personalitati" ??? Eu, una, nu mai imi chinui neuronii...

Alexa spunea...

Cristi Puiu, 3 aprilie 1967, București, Romania, este regizor și scenarist roman.

Diana spunea...

CRISTI PUIU, 1967, ROMANIA

George spunea...

Cristi Puiu, 3.04.1967, București

Lory spunea...

N-a dat nimeni raspunsul??? Vreau o intrebare noua la care sa dau raspunsul corect in cel mai scurt timp!!!

Bibicu spunea...

Nu-mi vine sa cred ca n-a dat nimeni raspunsul de atata timp. Eu am fost plecat si din cauza asta raspund cu intarziere: Cristi Puiu, 1967, Romania

Elena spunea...

Suntem 28 de persoane care, prin votul nostru, ti-am aratat ca suntem interesate de concursl initiat de tine. De ce tu, prin nerespectarea regulamentului, ne desconsideri? Daca eu nu am stiut personalitatile ale caror poze le-ai postat, asta nu inseamna ca mi-am pirdut interesul pentru concurs. Probabil ca, la fel ca mine, sunt si altii care asteapta de mai bine de doua saptamani continuarea concursului chiar daca nu au stiut raspunsul la intrebare. Sa stii ca ma deranjeaza lipsa ta de respect pentru noi, cei 28.