duminică, 28 august 2011

SINAIA TENNIS OPEN 2011

Sportul alb pune stăpânire pe orașul Sinaia timp de 9 zile! Transport Urban Sinaia, în parteneriat cu Primăria Orașului Sinaia, organizează turneul zonal de tenis pentru amatori SINAIA TENNIS OPEN 2011, în perioada 3-11 septembrie!

Conceptul de SINAIA TENNIS OPEN a apărut anul trecut când s-a organizat prima ediție a turneului exclusiv pentru sinăienii amatori (iubitori) de tenis. Dat fiind faptul că nevoia de a face sport oricând și oriunde este o evidență și dat fiind că tenisul este un sport al eleganței prin excelență, am hotărât ca anul acesta să îi dăm o cu totul altă amploare. SINAIA TENNIS OPEN - ediția a II-a este un turneu zonal de tenis pentru amatori (singurul astfel de turneu de pe Valea Prahovei). Scopul acestei inițiative este să încurajăm oamenii (tineri și vârstnici) să facă sport, în general, și tenis, în special, pentru că tenisul este un exercițiu de fair-play, în definitiv. Tocmai de aceea, limita minimă de vârstă este de 12 ani, iar limită maximă nu există.

Dacă ești din județul Prahova (sau orașul Predeal), te așteptăm la Sinaia să te înscrii la cel mai tare turneu de tenis pentru amatori de pe Valea Prahovei!
Înscrierile la turneu se fac la sala de sport de lângă Școala Generală „George Enescu” din centrul orașului Sinaia!

Dacă nu ești din Sinaia, anunță-ți înscrierea la numărul de contact: 0726.134.416 sau la adresa de mail: tusinaia@yahoo.com! Este nevoie de nume, prenume, CNP și un telefon de contact pentru a te înscrie! Intri astfel pe o listă de așteptare. Când achiți taxa de participare, din lista de așteptare vei intra direct pe tabloul principal al competiției!

Urmăriți pagina de FB a competiției pentru multe alte informații!

PEOPLE, LET'S TENNIS!


Un comentariu:

Lory spunea...

Ce naiba faci cu concursul de cultura generala? Incepi o mie de treburi si nu finalizezi nimic? Asta dovedeste lipsa de respect pentru cei care au votat pentru continuarea concursului.