joi, 29 septembrie 2011

Recunoști sau nu orașul? (158)

Această întrebare valorează 3 puncte!
Este nevoie de numele orașului din imagine, de țara în care se află și de numărul de locuitori al orașului respectiv pentru a vă adăuga în cont cele 3 puncte!
BONUS: cel sau cea care oferă al doilea cel mai rapid răspuns corect și complet, va primi șansa de a alege domeniul din care voi adresa următoarea întrebare!
Pentru a trimite răspunsul tău, dă click aici!
RĂSPUNS CORECT: BARCELONA, SPANIA, 1,6 MILIOANE DE LOCUITORI (APROXIMATIV).
Alexa dă răspunsul corect și complet în cel mai scurt timp! Felicitări, cele 3 puncte intră în contul tău!
Lory ne-a oferit al doilea cel mai rapid răspuns corect!
Felicitări, aștept un comentariu prin care să alegi tema pentru întrebarea cu numărul 159! Tema trebuie să fie din cele deja popularizate în concurs.

10 comentarii:

Alexa spunea...

Barcelona este capitala Cataloniei, o comunitate autonomă din nord-estul Spaniei. Populaţia oraşului este de aproximativ 1,6 milioane, iar a zonei metropolitane de aproximativ 3 milioane.

Alexa spunea...

Cred ca as fi meritat si eu punctele deoarece raspunsul meu este mai complet. In prezent, Sara Carbonero lucreaza la doua televiziuni dupa cum precizeaza wikipedia spaniola, din care reproduc un citat: "Canal:
Telecinco (2009-presente)
Cuatro (2011-presente)
Programa: Informativos Telecinco
(2009-presente)
Noticias Cuatro
(2011-presente)". La intrebarea de acum, sper ca am raspuns prima, daca nu, te-as ruga sa pui o imagine cu o cascada, deoarece "mi-e dor" sa rascolesc pe google.

Lory spunea...

Barcelona, Spania. Populaţia oraşului este de aproximativ 1,6 milioane, iar a zonei metropolitane de aproximativ 3 milioane.

George spunea...

Barcelona - Spania - 1,6 milioane locuitori. Daca raspunsul meu este al doilea, ti-as sugera sa pui o poza cu un scriitor.

Elena spunea...

Barcelona este capitala Cataloniei, o comunitate autonomă din nord-estul Spaniei si are o populaţia de aproximativ 1,6 milioane. Domeniu:cascade.

Cornel spunea...

BARCELONA, SPANIA, 1,6 milioane locuitori

Matei spunea...

Barcelona este capitala Cataloniei, o comunitate din Spania. Populaţia Barcelonei este de aproximativ 1,6 milioane, iar a zonei metropolitane de aproximativ 3 milioane.

Daniela spunea...

Barcelona, Spania, 1,6 milioane locuitori

Bogdan Fălcescu spunea...

@Alexa: Am verificat informația pe care mi-ai dat-o tu conform căreia Sara Carbonero ar avea o emisiune și la o altă televiziune. Așa este, însă acolo este doar colaboratoare, așa cum precizează Wikipedia, ediția spaniolă. Eu nu vă cer să îmi spuneți și colaborările vedetelor TV, ci doar televiziunea-mamă la care lucrează ele. Zi bună!

Lory spunea...

Salut! Imi pare bine ca am devenit o persoana importanta, de care depinde continuarea concursului. Mie imi place sportul, deci iti sugerez sa postezi emblema unui club sportiv. Pa!