miercuri, 5 octombrie 2011

Recunoști sau nu emblema? (159)

Această întrebare valorează 1 punct!
Este nevoie de numele clubului de fotbal căruia îi aparține emblema din imagine, de anul înființării sale, de numele stadionului pe care joacă, numele original al ligii în care își desfășoară activitatea și țara din care provine acest club de fotbal pentru a vă asigura punctul pus în joc!
Pentru a trimite răspunsul tău, dă click aici!
RĂSPUNS CORECT: FC SEVILLA (SEVILLA FUTBOL CLUB), 1905, RAMON SANCHEZ PIZJUAN, LA LIGA, SPANIA.
Lory a reușit să ofere răspunsul corect și complet în cel mai scurt timp! Felicitări, punctul intră în contul tău!

6 comentarii:

Lory spunea...

FC Sevilla (Sevilla Fútbol Club),1905, Ramón Sánchez Pizjuán, La Liga(prima ligă spaniolă), Spania. Zgarcitule, da si tu 3 puncte, la cate informatii ai vrut!

Adrian spunea...

Sevilla Fútbol Club este un club de fotbal din Spania, care în prezent activează în prima ligă spaniolă. Clubul a fost înfiinţat pe 14 octombrie 1905 si echipa joaca pe stadionul Ramón Sánchez Pizjuán in La Liga.

Bibicu spunea...

Sevilla Fútbol Club este un club de fotbal, 1905, Ramón Sánchez Pizjuán, La Liga, Spania

Florin spunea...

FC Sevilla (Sevilla Fútbol Club) a fost infiintat in 1904, joaca pe stadionul Ramón Sánchez Pizjuán, isi desfasoara activitatea in La Liga si provine din Spania.

Eugen spunea...

Sevilla Fútbol Club este un club de fotbal din Spania, care în prezent activează în prima ligă spaniolă(La Liga). Clubul a fost înfiinţat pe 14 octombrie 1905 si joaca pe Ramón Sánchez Pizjuán.

Liviu spunea...

Sevilla FC, 1904, Ramón Sánchez Pizjuán, La Liga, Spania