marți, 15 noiembrie 2011

Recunoști sau nu drapelul? (165)

Această întrebare valorează 3 puncte!
Este nevoie de numele țării căreia îi aparține drapelul din imagine, de capitala sa, de limba oficială, de sistemul politic și de moneda țării repective pentru a câștiga cele 3 puncte puse la bătaie!
BONUS: al doilea cel mai rapid concurent care va oferi răspunsul corect și complet primește șansa de a alege domeniul din care voi adresa următoarea întrebare!
Pentru a trimite răspunsul tău, dă click aici!
RĂSPUNS CORECT: IORDANIA, AMMAN, ARABĂ, MONARHIE CONSTITUȚIONALĂ, DINAR IORDANIAN.
cata ne-a oferit răspunsul corect și complet în cel mai scurt timp! Alte 3 puncte câștigate pentru tine! Ești din nou prima în clasamentul „Recunoști sau nu?”!
Alexa a dat al doilea cel mai rapid răspuns corect, astfel că aștept din partea ei un domeniu din care să adresez următoarea întrebare!

7 comentarii:

cata spunea...

Iordania (Regatul Hașemit al Iordaniei), Amman, araba, monarhie constituțională, dinarul iordanian. Scuze, dar imi face probleme net ul si nu pot sa ma conectez. Pictura.

Alexa spunea...

Iordania, Amman, Araba, Monarhie constituțională, Dinarul iordanian

Gaby spunea...

Regatul Hașemit al Iordaniei (Iordania) are capitala la AMMAN, limba oficiala este araba, sistemul politic - monarhie constituțională, iar moneda este dinarul iordanian.

Bibicu spunea...

Iordania - Amman, araba, monarhie constituțională, dinarul iordanian. Daca raspunsul meu este al doilea, as dori sa pui o poza cu o personalitate din lumea sportului sau a filmului.

Diana spunea...

IORDANIA - AMMAN. Limba oficiala: araba, sistemul politic: monarhie constitutionala, moneda: dolarul iordanian

Lory spunea...

Iordania - Amman - araba - monarhie - dinar iordanian

Alexa spunea...

Scuze pentru intarziere! Uitandu-ma peste comentarii, cred ca o intrebare din pictura ar fi binevenita ca sa ne punem neuronii pe bigudiuri. Toate cele bune!