sâmbătă, 17 decembrie 2011

Recunoști sau nu emblema? (168)

Această întrebare valorează 3 puncte!
Este nevoie de numele clubului de fotbal căruia îi aparține emblema din imagine, de anul înființării sale, de numele stadionului pe care joacă și de numele țării din care provine acest club pentru a intra în posesia punctelor puse în joc!
Pentru a trimite răspunsul tău, dă click aici!


8 comentarii:

Bibicu spunea...

Cercle Brugge KSV(Cercle Brugge Koninklijke Sportvereniging),data fondării: 9 aprilie 1899 (crearea),7 noiembrie 1899 (înregistrarea), stadionul Jan Breydel, Bruges, Belgia

Gaby spunea...

Cercle Brugge KSV, 1899, Stadionul Jan Breydel, Belgia

Claudiu spunea...

Cercle Brugge Koninklijke Sportvereniging(Cercle Brugge KSV) este un club de fotbal belgian cu sediul în Bruges. Echipa susține meciurile de acasă pe Stadionul Jan Breydel si a fost infiintat in 1899

Florin spunea...

Cercle Brugge KSV - 1899 - Stadionul Jan Breydel - Belgia

Mihai spunea...

Cercle Brugge KSV(Cercle Brugge Koninklijke Sportvereniging), 1899, Stadionul Jan Breydel, Belgia

Sergiu spunea...

Cercle Brugge Koninklijke Sportvereniging, 1899, Jan Breydel, Belgia

Lory spunea...

La multi ani! Au trecut si Craciunul si Anul nou, mai e un pic si trece si vacanta si tu ne-ai lasat cu ochii-n soare. S-au puturosit de tot neuronii cu atata odihna, mancare si bautura. Hai, pune-ne la treaba!

Alexa spunea...

Buna seara si LA MULTI ANI! in noul an. Eu stiu ca pauzele lungi si dese sunt cheia marilor succese, dar pauza asta s-a lungit prea de tot. Esti plecat din tara, esti bolnav, ce se intampla de ne-ai lasat sa lancezim atata? Cred ca toata lumea e nerabdatoare sa continui concursul. Astept urmatoarea intrebare!