luni, 30 noiembrie 2009

Recunoşti sau nu emblema? (99)

ANUNŢ: CEL SAU CEA CARE, DUPĂ AFIŞAREA RĂSPUNSURILOR LA ÎNTREBAREA CU NUMĂRUL 100, SE AFLĂ PE PRIMUL LOC ÎN CLASAMENTUL "RECUNOŞTI SAU NU?", PRIMEŞTE DIN PARTEA MEA POSIBILITATEA PUBLICĂRII UNUI TEXT (ESEU, ARITCOL, ETC.) DE ATITUDINE PE BLOG-UL MEU!
Această întrebare valorează 3 puncte!
Este nevoie de numele clubului căruia îi aparţine emblema din imagine şi de ţara în care joacă pentru a câştiga punctele puse în joc!
Pentru a trimite răspunsul tău, dă click aici!
RĂSPUNS CORECT: BOTAFOGO, BRAZILIA.
Bitavk a reuşit să dea singurul răspuns corect! Cele 3 puncte merg la tine!

4 comentarii:

upvoter spunea...

Botafogo, club de fotbal de prin Brazilia ;)

Alexa spunea...

Eu consider ca anuntul tau este facut prea din scurt, in sensul ca nu da posibilitatea mai multor concurenti sa beneficieze de oportunitatea sau "premiul" oferit de tine. In conditiile in care unul dintre punctele mele slabe il constituie emblemele de cluburi (eu consider ca acest domeniu nici nu face parte din cultura generala)si nu stiu raspunsul la aceasta intrebare, singurul beneficiar este cata. Mi s-ar fi parut corect ca anuntul pe care l-ai postat acum sa-l fi facut mai demult, de exemplu la intrebarea 75. Eu iti propun sa mai reflectezi si astept urmatoarea intrebare.

Lory spunea...

Intrebarile legate de embleme nu-mi solicita neuronii, iar cautarile legate de acest subiect mi se par o pierdere de timp. In ceea ce priveste anuntul tau, il consider o lovitura sub centura pentru noi, cei care am intrat mai tarziu in concursul tau.

Bogdan Fălcescu spunea...

@Alexa,@Lory: Nu am nicio vină că voi nu aţi participat de la început la concurs, cum nu am nicio vină că întrebările din fotbal vă dezavantajează sau nu. Îmi pare sincer rău pentru voi. Va trebui să luptaţi mai mult ca să fiţi în fruntea clasamentului. De la început am intenţionat să ofer acest "premiu" concurentului care e în frunte după 100 de întrebări, aşa că decizia mea rămâne neclintită. Nu am vrut ca acest concurs să fie predictibil, astfel că doar la întrebarea cu numărul 98 aţi aflat ceea ce am pregătit de la început. Pot să vă asigur de toata corectitudinea şi obiectivismul de care sunt în stare la momentul actual, în ceea ce priveşte alegerea de întrebări şi alcătuirea clasamentului. Ca să vă fac pe plac, într-un fel, vă anunţ că următoarea "bornă" este întrebarea cu numărul 150. Mult succes în continuare!