joi, 5 noiembrie 2009

Recunoşti sau nu melodia? (84)

Această întrebare valorează 3 puncte!
Este nevoie de numele formaţiei/artistului şi de cel al melodiei interpretate pentru a obţine punctele!
Pentru a trimite răspunsul tău, dă click aici!
RĂSPUNS CORECT: JOE DASSIN - TAKA TAKATA.
Roxy dă răspunsul corect în cel mai scurt timp! Cele 3 puncte merg la tine!

11 comentarii:

Roxy spunea...

Joe Dassin - Taka takata

cata spunea...

Paco Paco, Taka Takata

Alexa spunea...

Joe Dassin : Taka Takata

Alexa spunea...

Joe Dassin : Taka Takata

cata spunea...

Ce faci mey, te joci cu nervii omului (in cazul asta, ai mei :P)... chiar asa, schimbi melodia intr-o veselie? (de fapt, melodia e tot Taka Takata, dar acum in interpretarea lui Joe Dassin) astept scuze, insotite de puncte, normal :P

Gaby spunea...

Joe Dassin - Taka Takata

Gaby spunea...

Joe Dassin - Taka Takata

Bogdan Fălcescu spunea...

@cata: Îmi pare rău, cata, dar melodia a fost aceeaşi de când am postat-o prima dată: Joe Dassin - Taka Takata. Am tot schmbat versiunile pentru că mi s-a părut mie că celelalte variante ale melodiei se încărcau mai greu. Atâta tot. Ştii bine că nimeni nu fură pe nimeni în acest concurs, aşa că succes în continuare!

Alexa spunea...

Imi pare rau, dar nu esti corect. Eu m-am chinuit de la ora 21,00 sa recunosc interpretul, dar nu am reusit deoarece versurile erau in spaniola. Cata a avut dreptate: la inceput ai pus melodia in interpretarea lui Paco Paco.

Bogdan Fălcescu spunea...

@Alexa: Şi în ce constă această incorectitudine pe care o aduci tu în discuţie? Trebuia ca neapărat tu sau cata să reucunoaşteţi melodia? V-am mai spus că ăsta e un concurs în care hazardul joacă un rol destul de important...

Bogdan Fălcescu spunea...

Da, uite acum am verificat şi a fost, într-adevăr, melodia în interpretarea lui Paco Paco. Odată cu scuzele mele, concursul merge mai departe!