duminică, 14 august 2011

Recunoști sau nu melodia? (150)

Această întrebare valorează 3 puncte!
Este nevoie de numele artistului/formației și al melodiei interpretate pentru a intra în posesia punctelor puse la bătaie!
BONUS: utilizatorul care dă primul răspunsul corect până astăzi, la ora 24, are dreptul să aleagă categoria din care voi adresa următoarea întrebare (personalitate, drapel, vedetă TV, formație, edificiu, cascadă , oraș, emblemă).
Pentru a trimite răspunsul tău, dă click aici!
RĂSPUNS CORECT: PATRICK BRUEL - „JE TE LE DIS QUAND MEME” (CU VARIANTELE: „J'TE LE DIS QUAND MEME” SAU „J'TE L'DIS QUAND MEME”).
Sorina a reușit să dea răspunsul corect în cel mai scurt timp! Cele 3 puncte intră în contul tău! Felicitări!


12 comentarii:

Anonim spunea...

Patrick Bruel - Je te le dis quand même

Alexa spunea...

Patrick Bruel : "J'te l'dis quand même". Stiu ca nu m-am incadrat in termenul dat de tine, dar, daca sunt prima care raspunde, as dori sa adresezi o intrebare din pictura. Multumesc!

rothshild spunea...

nu o recunosc dar e placuta

Gaby spunea...

Patrick Bruel : J'te l'dis quand même ( Je te le dis quand même )

Bibicu spunea...

Lara Fabian & Patrick Bruel - Je Te Le Dis Quand Meme
La calculatorul meu nu s-a auzit prea bine, dar sper c-am nimerit-o.

Anonim spunea...

Je te le dis quand même - Patrick Bruel. Sunt tot eu Lory, de pe mobil.

moimeme spunea...

Patrick Bruel - Je te le dit quand meme

Diana spunea...

Patrick Bruel - Je te le dis quand meme

Lory spunea...

Salut! Pe noi ne zapacesti cu regulamentul, dar tu de ce nu-l respecti? De ce nu publici cometariile? A trecut mai mult de o saptamana de cand ai pus intrebarea!!!!!

Serban spunea...

Je te le dis quand même - Patrick Bruel

Lory spunea...

DE CE NU PUBLICI COMENTARIILE ?????????????????????????????????? ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Bogdan Fălcescu spunea...

@Lory: Văd că ești foarte aprigă la mânie și foarte dispusă să îmi atragi atenția de fiecare dată. Îmi acord dreptul de a pleca câteva zile în vacanță, fără laptop sau conexiune la Internet. Asta e explicație pentru faptul că am publicat acum comentariile. Succes în continuare!