miercuri, 25 iunie 2008

Plec la mare, lume!


Dacă e vară, vacanţă, atunci trebuie să fie neapărat distracţie şi, implicit, mare! Merg pe principiul ăsta de vreo 8-9 ani şi mereu am avut parte de experienţe minunate. Nici anul acesta nu voi face excepţie şi îmi voi mişca trupul indolent către nu foarte îndepărtatele teritorii elene (mai precis insula Corfu) unede sper să am parte de vreme bună, fete drăguţe şi un sejur pe cinste. Plec la noapte în jurul orei 4 dimineaţa şi voi lipsi cam 9 zile din Blogosferă, asta în cazul în care nu voi găsi vreun Internet Cafe pe acolo ca să mai scriu câteva impresii, gânduri, să mai expun nişte situaţii. Sincer, de abia aştept să stau întins la soare, să înot, să văd pescăruşii zburând deasupra mea, să mă bucur de infinitul oferit de mare, să mă simt liber... Nu pot să vă urez decât să vă bucuraţi de vacanţa asta, să scăpaţi cu bine de BAC şi nu uitaţi ca mereu "ATITUDINEA FACE DIFERENŢA!". S-auzim numai de bine!

6 comentarii:

Anonim spunea...

distractie placuta in grecia bogdane...sa ai parte de multe multe fete pe acolo ;)

Anonim spunea...

Vacanta placuta, Bogdan! Sper ca in Corfu toate sa fie asa cum iti doresti tu. eu va trebui sa mai astept, caci ma internez 2 luni. plec abia in septembrie in vacanta, in Spania!:)

Anonim spunea...

sper sa ai parte de multe fete frumose...si o vacanta minunata!app....narj a fst p acolo?=))=))=))

Anonim spunea...

Nu ma indoiam ca o sa te distrezi ...asa cum mi'ai confirmat si u.vacanta nu s-a terminat si mai ai d colindat..o sa fie o vacanta scurta ..sunt convinsa!

Bogdan Fălcescu spunea...

Da, prietene, a fost si Narj prin preajma ca sa-mi mai scoata cateva fire albe de par. Dar are si dreptul sa traiasca...

Bogdan Fălcescu spunea...

Sa stii ca chiar m-am distrat in Corfu, Aura. Am avut parte de un sejur foarte tare acolo, iar vremea a tinut cu noi pentru ca nu a plouat in nicio zi.